TUZED Başkanı Doğan: Sosyal medyadaki manipülasyonlarda yer almadık

Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği Genel Başkanı Ömer Doğan sosyal medyada dernek olarak manipülasyonlara açık platformlarda yer almadıklarını açıkladı.

TUZED Başkanı Doğan: Sosyal medyadaki manipülasyonlarda yer almadık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TUZED Başkanı Doğan açıklamasına derneğin kuruluş amacını "Değerli üye ve gönüldaşlarımız, Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) olarak kurulduğumuz günden beri başta Türk Silahlı Kuvvetleri’miz olmak üzere devletimizin ve milletimizin şan ve şerefine helal getirmeden kahraman Uzman Çavuşlarımızın hak ve hukukları için mücadele ediyoruz." sözleriyle aktararak başladı.

"Bu yüzden yaptığımız ve yapacağımız her işte, atacağımız her adımda, büyük hassasiyet göz ediyoruz. Sizlerin verdiği maddi ve manevi destekle Türkiye’nin sayılı sivil toplum kuruluşları arasına girmeyi başardık." diyen Doğan son günlerde Twitter sohbet odaları başta olmak üzere farklı sosyal mecralara konuşmacı olarak çağrıldıklarını belirtti.

Doğan, bu tür yerlerin istismara açık olduğu, bölücü terör örgütü PKK, FETÖ ve aşırı sol örgütlerin sempatizanları tarafından manipüle edilmeye müsait olduğunu müşahede ettiklerini vurguladı.

Doğan konuşmasını şöyle noktaladı:

"Verdiğimiz mücadeleye helal getirmemek adına, bu tür istismara açık olan sosyal oda/yayın ve içeriklerde yer almadığımızı belirtmek istiyorum."

Bakmadan Geçme