Baki Ersoy fotoğrafı kafa karıştırdı... Kayseri kulislerinde neler konuşuluyor...

"Zamlar milletin belini büküyor." dedikten sonra Disiplin Kurulu'na sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile ilgili fotoğraflar kafa karıştırdı.

Baki Ersoy fotoğrafı kafa karıştırdı... Kayseri kulislerinde neler konuşuluyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda, "Zamlar milletin büküyor." dediği için, ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un durumu halâ netleşmedi. Geçen Perşembe (14 Nisan) durumu netleşeceği iddia edilen Baki Ersoy ile ilgili olarak, bugün MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter başta olmak üzere bazı MHP'li vekillerin birlikte çekildikleri fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşması kafa karıştırdı. 

KAYSERİ KULİSLERİNDE NELER KONUŞULUYOR?

Kayseri kulislerinde ise MHP'li Baki Ersoy ile MHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı/Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki arasında bir süredir gerginlik olduğu; bu gerginlikten dolayı sorun yaşayacağını anlayan Milletvekili Ersoy'un, iz bırakmak adına böyle bir açıklamada bulunduğu iddia ediliyor. 

Bakmadan Geçme