Sinan Ateş'in eşinden mesaj var

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medyadan yaptığı çağrıda, "Acımıza saygı duyun." dedi.

Sinan Ateş'in eşinden mesaj var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ayşe Ateş, Sinan Ateş'e ait Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, aile olarak yaşadıkları acıya saygıda bulunulması çağrısında bulundu. 

Ayşe Ateş paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara'da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş'in cenazesi için yakından uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailem adına teşekkür ediyorum.

Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir.

Acımızı bir siyasi malzeme haline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır. Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü bir şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır."

Bakmadan Geçme