Selde evi yıkılan aile yeni evlerine kavuştu

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç Mahallesi'nde 8 ay önce meydana gelen selde evi yıkılan aile, yeni evlerine kavuştu.

Selde evi yıkılan aile yeni evlerine kavuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Temmuz'da yaşanan selde bazı evlerin yıkıldığı ve araçların zarar gördüğü Esenyamaç Mahallesi'nde vatandaşlara destekler sürüyor. Selde evleri yıkılan Rabia Acar ve oğlu için devletin imkanlarıyla yeni bir ev yapıldı.

Yeni evine kavuşan Acar, Mahalle Muhtarı Ayhan Korkmaz ile Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak'ı ziyaret ederek, teşekkür etti.

Acar, devletin her zaman yanlarında olduğunu belirterek "Selde evim tamamen yıkıldı. Devletimizin yardımıyla evim yapıldı, eşyalarla birlikte bana teslim edildi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin." dedi.

Muhtar Korkmaz da "Devletimizin imkanlarıyla Rabia hanıma yeni bir ev yapıldı, içi döşendi. Rabia hanım artık yeni evinde kalıyor. Devletin tüm yetkilileri bizi bir gün olsun yalnız bırakmadı. Esenyamaç halkı bir gün olsun kendisini yalnız hissetmedi. Devletimiz var olsun. Bize yapılan tüm yardımlardan dolayı minnettarım." diye konuştu.

Bakmadan Geçme