Sedat Peker'den Sinan Ateş mesajı

Sedat Peker, Twitter hesabından Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili paylaşılan mesajları beğendi.

Sedat Peker'den Sinan Ateş mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birleşik Arap Emirlikleri'nde 'dijital tecrit' altında olduğu belirtilen Peker, kısa süre sonra yaptığı paylaşımları sildi. 

Sinan Ateş ile ilgili, MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama yapılmamış, bu durum dikkat çekmişti. 

Sedat Peker ile son olarak İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, aralık ayının son haftasında görüntülü olarak görüşmüştü.

Çömez Peker'in, "Bütün bilgi ve belgeleri kayıt altına aldım. İki farklı ülkeye gönderdim. Öldürülmem halinde, hayatıma kast edilmesi halinde bunları bütün Türkiye öğrenecek' dedi. 'Böyle bir süreç çalışırsa emniyete almak için bilinmeyen iki ayrı ülkeye gönderdim ve ondan sonra bütün bu ifşaatlar yapılacak" dediğini belirtmişti.

Çömez, "Elinde çok önemli bilgiler olduğunu söyleyen birinin konuşması önemli ve benim bu attığım adım siyasi değil hukuki bir adımdır. Peker hesap vermesi gerekiyorsa vermeli ancak anlatmak istediklerini de anlatmalı. Ne anlatacağını, elinde ne olduğunu bilmiyorum ama şu ana kadar anlattıkları buz dağının görünen yüzü." diyerek sözlerini sürdürdü. 

Bakmadan Geçme