Özhaseki: 'HDP'nin oyuna muhtaçlar"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 6'lı ittifakın oy almak adına HDP ile tehlikeli bir oyunun içine girdiğini savundu. 

Özhaseki: 'HDP'nin oyuna muhtaçlar"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“TERÖR ÖRGÜTÜYLE TEMAS OLMAZ”
6’lı ittifakın oy almak adına HDP ile temas kurduğunu söyleyen Özhaseki, “6’lı İttifak içerisindeki bazı partilerin oy oranları ortada. Ne yapıyorlar? HDP'nin oyuna muhtaç oldukları için tehlikeli bir oyunun içerisine giriyorlar. Hiçbir gaye için terör örgütüyle temas olmaz. Kandilden göz göre göre emir alanlarla temas olmaz, bunlar doğru şeyler değil.” dedi.

“ÜLKEYİ KOALİSYON HÜKUMETLERİNE SÜRÜKLEMEK İSTİYORLAR”

Millet İttifakı’nın ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ ülkeyi tekrar koalisyona sürüklemek istediklerini belirten Özhaseki, “Malum o kadar yıldır muhalefet ediyorlar, envaiçeşit algı, yalan ve iftiralarla bunları destekliyorlar ama yüzde 25’i geçemiyorlar. İttifak içerisindeki bazı partilerin oy oranları ortada. Ne yapıyorlar? HDP'nin oyuna muhtaç oldukları için tehlikeli bir oyunun içerisine giriyorlar. Hiçbir gaye için terör örgütüyle temas olmaz. Kandilden göz göre göre emir alanlarla temas olmaz, bunlar doğru şeyler değil. 6’lı ittifakın temel ilkeleri yok, birikimleri yok, ekonomik göstergeleri yok, hiçbir şeyleri yok. Akıllarına gelen her şeyi vaat olarak söylüyorlar. Türkiye için mantıklı hiçbir projeyi önümüze koyamıyorlar. Güçlendirilmiş Parlementer Sistem ile ülkeyi tekrar koalisyon hükümetlerine sürüklemek istiyorlar. Milletin önüne dobra bir şekilde çıkamıyorlar. Bunu milletimiz yakından görüyor ve takip ediyor.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme