Fenomen Ayaz Özdemir oyunculuğa yeşil ışık yaktı

Modellik ve mankenlik yapan Ayaz Özdemir yakışıklılığı ile göz dolduruyor. Öyle ki 22 yaşındaki genç yeteneğe dizi teklifleri de gelmeye başladı.

Fenomen Ayaz Özdemir oyunculuğa yeşil ışık yaktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurt dışında yaşayan ve belli aralıklarla çekimler için Türkiye’ye gelen Ayaz Özdemir dizi teklifleri hakkında açıklamalar yaptı. Sempatik tavırları ile dikkat çeken genç model, 18 yaşından beri ekranlarda olduğunu ve bu nedenle de bazı şeyleri aştığını dile getirdi. Ayaz Özdemir oyunculukla ilgili kendisine yöneltilen soruları kendisini alanda geliştirmek istediği ve eğimlerinin devam ettiği yönünde cevapladı.

Oyunculuk sektöre aniden giriş yapmak istemediğini belirten Özdemir, sektörde kalıcı olmak istediğini ve bu nedenle sağlam adımlar atacağını ifade etti. Genç oyuncu adayı oyunculuk tekliflerine yönelik soruları ise teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu belirterek cevapladı. 

Verdiği cevaplardan anlaşıldığı üzere yakışıklı oyuncu adayı sektöre girme konusunda emin adımlar atmak isterken, hayranlarını ise Özdemir’i ekranlarda görmek için gün sayıyor. Özdemir'in lerleyen günlerde hayranlarına bir süpriz yapıp yapmayacağı ise merak konusu. 

AYAZ ÖZDEMİR KİMDİR?

Klasik bir yengeç burcu yakışıklılığına sahip olan  fenomen Özdemir, 179 cm boyunda ve 55 kilogram ağırlığı ile oldukça fit bir vücuda sahiptir. Ayaz Özdemir eğitim hayatını ise 2017 yılında Üsküdar Tercih Koleji'nden mezun olarak tamamlamıştır.

Bakmadan Geçme