Köy çocuklarına kırtasiye malzemeleri hediye edildi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polisler, köy çocuklarına kırtasiye malzemesi hediye etti.

Köy çocuklarına kırtasiye malzemeleri hediye edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çalışan ve hayırseverlerin desteğiyle çok sayıda köy okulundaki öğrencilere yardım ulaştıran Lütfi Yiğit, havaların soğumasıyla yardım toplamaya başladı.

Yiğit'in merkeze bağlı Aşağı Dörmeli ve Sabuncu köylerindeki çocuklar için başlattığı yardım kampanyasına, çevik kuvvet polisleri ve çok sayıda hayırsever destek verdi.

Köyleri ziyaret edip çocuklara defter, kalem, kitap ve okul çantası hediye eden polisler, öğrencilere hayırseverlerin gönderdiği kışlık bot, mont ve kıyafetleri de ulaştırdı.

“ÇOCUKLAR BİZİ ÜNİFORMALI GÖRÜNCE ŞAŞIRDI VE ÇOK SEVİNDİ”

Yaş pasta, pizza, muz ve meyve suyu ikram edilen öğrencilere, zarflar içinde okul harçlığı da dağıtıldı.

Yardım kampanyasına gönüllü destek veren kadın ve erkek kuaförleri de çocukların saç tıraşını yaptı.

Polis memuru Edanur Atacan, köylerdeki çocuklarla güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Çocukların hediyelerle çok mutlu olduğunu ifade eden Atacan "Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüzde arkadaşlarımızın desteğiyle kırtasiye malzemeleri aldık. Kitap, kalem, okul çantası ve çocukların hoşuna gidecek süs eşyaları getirdik. Köy okullarını ziyaret ederek bu hediyeleri öğrencilere verdik. Onlar da çok mutlu oldular. O masum sevgileri yüzlerinden belli oluyordu. Mutlulukları yüzlerine yansıyordu. Bu şekilde onları mutlu etmeye devam edeceğiz. İlk defa böyle bir faaliyete katıldım. Benim de çok hoşuma gitti. Bundan sonra da bu tarz çalışmalara katılacağım. Onların o mutluğunu görmek, sevinçlerini yaşamak çok güzeldi. Çocuklar bizi üniformalı görünce şaşırdı ve çok sevindi." dedi.

“HAYIRSEVERLERİN DESTEĞİYLE BUGÜNE KADAR ÜÇ BİNE YAKIN ÖĞRENCİYE ULAŞTIK”

Köy çocukları için yardım kampanyaları düzenleyen Lütfi Yiğit ise hayırseverlerin desteğiyle bugüne kadar çok sayıda öğrenciye yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Okullardaki öğrencilere yardımları ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Yiğit, şöyle konuştu:

 "Hayırseverlerin desteğiyle bugüne kadar üç bine yakın öğrenciye ulaştık. İnşallah bundan sonra da özellikle yeni yılda çocuklara güzel hediyeler ulaştırmayı planlıyoruz. Her geldiğimizde çocuklar çok mutlu oluyorlar. Bizim amacımız yardımdan çok, çocukları mutlu etmek, çocukların gönlüne girmek ve onlarla bir bağ kurmak. 20 köy okuluna daha yardım planımız var."

Bakmadan Geçme