Kimsesizler mezarlığına gömülen kızın mezarına ağaç dikildi

Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Elazığ'da annesi kabul etmediği için kimsesizler mezarlığına gömülen 12 yaşındaki engelli kızın mezarına ağaç dikti.

Kimsesizler mezarlığına gömülen kızın mezarına ağaç dikildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk günden itibaren Elazığlı vatandaşlar kimsesizler mezarlığına defin edilen Zühal’ın mezarını ziyaret ederek dualar ederken, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de bugün sabahın ilk saatlerinde mezarlığa giderek ağaç ekerek dua etti.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde görevli Selahattin Dinçer, “Vatanın yeşil örtüsü olan ormanlarımızın korunması, çoğalması ve devamlılığına sahip çıkan orman muhafız memurları olarak birkaç gün önce vefat eden ailesinin sahip çıkmadığı ama Elazığ halkı ve orman muhafaza memurları olarak sahip çıktığımız evladımız Zühal kızımızın defnedildiği kimsesizler mezarlığında ağaçlandırma yaptık. Gömülen kızımızın mezarının etrafının ağaçlandırma görevini icra ettik. Kimsesiz olmadığını onun koca bir şehrin kızı olduğunu göstermek amacıyla burada toplanıp ruhunu dualarla yad ettik. Kimsesizlerin sahibi Allah’tır. Rabbim onu merhametiyle kuşatsın mekanı cennet olsun.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme