Kemal Kılıçdaroğlu: 'Seçim balkonda kazanılmaz'

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasına karşılık, 'Seçim balkonda kazanılmaz.' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: 'Seçim balkonda kazanılmaz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Merkezinde, 6'lı ittifak bileşenleri ile bir arada ekran karşısına geçen Kemal Kılıçdaroğlu, kesin olmayan sonuçlara göre seçimin ikinci tura kaldığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Özellikle gençlerin ve kadınların yüksek katılımından son derece mutluyuz. Katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması ve sürecin demokratik olgunluk içinde sürdürülmesi ayrıca memnuiyet vericidir. Erdoğan bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Geçici sonuçlar şunu göstermiştir ki, Erdoğan toplumdan beklediği güven oyunu alamamıştır. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50’nin üzerindedir. AK Parti’deki oy kaybı da bu gerçeği göstermektedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca, bu ülkeyi hakkı, hukuku, adaleti getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Halkımız emin olsun, kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz."

Bakmadan Geçme