Kars Bölgesi VHO Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde iftar düzenledi

Kars Bölgesi Veteriner Hekimler Odası (VHO) yönetim kurulu olarak Dünya Veteriner Hekimler Günü münasebetiyle iftar programı düzenledi.

Kars Bölgesi VHO Dünya Veteriner Hekimler Günü'nde iftar düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kars Bölgesi VHO yönetim kurulu Dünya Veteriner Hekimler Günü’nde gerçekleştirdikleri iftar programına ilişkin detayları resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Kars Bölgesi Vho yönetim kurulu olarak Dünya Veteriner Hekimler Günü münasebetiyle iftar programı düzenleyerek meslektaşlarımıza biraraya geldik. Programımıza Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım, Orman Ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Sayın Prof. Dr. Yunus Kılıç , Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın İbrahim Altıntaş ve bölgemizde çeşitli alanlarda görev yapan çok sayıda meslektaşımız katılım göstermiştir. Başta Komisyon Başkanımız Değerli Hocamız Veteriner Hekim Prof. Dr. Yunus Kılıç olmak üzere tüm meslektaşlarımıza mesleki birlik ve beraberliğimize katkı sağlaması amacıyla düzenlediğimiz iftar programımıza katılımları için teşekkür eder, bu vesile ile tüm üyelerimizin Dünya Veteriner Hekimler Gününü en içten dileklerimizle kutlarız.”

Bakmadan Geçme