İstanbul'da AVM 'deki kanlı çatışmanın detayları ortaya çıktı  

Geçen günlerde İstanbul'un Sarıyer ilçesi Ayazağa semtindeki Vadi İstanbul AVM'de bulunan bir kafede iki grup arasında çıkan ve 6 kişinin yaralanmasına neden olan silahlı kavganın failleri ortaya çıktı.

İstanbul'da AVM 'deki kanlı çatışmanın detayları ortaya çıktı  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polis ekipleri, olayın Gürcü uyruklu şüphelilerden oluşan bir grup ile Azerbaycan uyruklu grup arasında yaşandığını belirledi. Şüphelilerle ilgili tespitleri yapan polis, yaralıların da ifadesine başvurdu. Rakif Aliyev, Azer Amadov(28)  ve Mahraj Karimov'un ifade işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Amadov ve Karimov için gözaltı işlemi yapıldığı da belirtildi.

İran uyruklu Seyyed Ali Rıza A.(33), Azerbaycan kökenli Qulam İ. ve Fatih Mehmet K.’nın (50)  olayla ilgilerinin olmadığını, saldırganın gelişi güzel ateş ettiğini söylediği belirtildi. Poliste  ön çalışmalarda 3 yaralının tesadüfen kurşunların hedefi olduğunu tespit etti.

LÜKS ARAÇLARLA KAÇTILAR

Güvenlik kameralarından 5 şüphelinin belirlendiği öğrenildi. Gürcistan uyruklu oldukları öğrenilen şüphelilerin lüks araçlarla kaçtıkları belirtildi. Şüphelilerin yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

Bakmadan Geçme