Isparta'da yine kar yağışı başladı!

Son kar yağışında elektrik kesintisiyle mağdur olan Isparta yine kar yağışına maruz kaldı.

Isparta'da yine kar yağışı başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cemre'nin düştüğü, neredeyse baharın geldiği zamanlarda Isparta yine şaşırttı. Ani şekilde yağmaya başlayan kar Isparta halkı dahil herkesi hayrete düşürdü. 

Şubat aylarının başında kar yağışı sebebiyle yaklaşık 4 günlük bir elektrik kesintisi yaşanan Isparta'da hayat durma noktasına gelmişti. Bugün (2 Mart) aniden yağmaya başlayan kar neredeyse Isparta halkı için fobi haline gelmiş durumda. Halk sosyal medyadan kar fotoğraflarını "Umarım elektriksiz kalmayız" açıklamasıyla paylaştı. 

BELEDİYE ERKEN ÖNLEM ALDI

Geçen sefer yaşanan faciaının tekrarlanmaması için karla mücadeleye erken başlayan Isparta Belediyesi ekipleri vatandaşın mağdur olmaması için mesaisini son hız sürdürüyor. Isparta Belediyesi karla mücadele ile ilgili şu açıklamlarda bulundu: "Kar ile mücadele ekiplerimiz Belediyemizin tüm imkanlarıyla önce ana arterler olmak üzere trafik akışının kesintisiz olması için yoğun şekilde çalışıyor."

YİNE ELEKTRİKLER GİTTİ İDDİASI! 

Twitter'dan paylaşım yapan bazı kullanıcalar ise elektriklerin gittiğini yine aynı duruma maruz kalmaktan korktuklarını belirttiler. 

Bakmadan Geçme