İkinci el konut almak isteyenlere Bakan Kurum müjde verdi

İlk Evim Projesi kapsamında, Manavgat'a giden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İkinci el konut almak isteyen vatandaşlarımız için de bir çalışma yapıyoruz." dedi.

İkinci el konut almak isteyenlere Bakan Kurum müjde verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un Manavgat'taki yangında zarar gören evlerin yerine yenilerinin yapıldığı alanlardaki incelemesine; Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Tuba Vural Çokal, bakanlık personeli ile ilçe protokolü katıldı.

Bakan Kurum incelemelerinin ardından Manavgat’ta yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Bu kampanyaya da vatandaşlarımızın teveccühü yüksek. Bu süreci titiz bir şekilde yürütüyoruz. 81 ilde Emlak Konut, GYODER, İNDER ve dahil olmak isteyen tüm firmaların dahil olduğu bir kampanyayı yürütüyoruz. Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir bütün illerimizde vatandaşlarımız rahatlıkla ev sahibi olabilecekler. İkinci el konut almak isteyen vatandaşlarımız için de bir çalışma yapıyoruz. İlk Evim Projesi'ne ilk etapta 100 bin konutla başlayacağız ve vatandaşımızın talebi doğrultusunda geliştireceğiz. Tüm dünyada sosyal konut anlayışı kaldırılmışken, biz Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

İLK EVİM PROJESİ’NDE ANAHTAR TESLİMLERİ YARIN YAPILACAK

Toplam 896 konutun inşa edildiği bölgede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Manavgat'ı ziyaret edip, yapımı tamamlanan 427 konutun anahtar teslimlerini gerçekleştirecek. Törende ayrıca 2 köy konağı ve 1 şadırvan da yer alıyor. Yapımına devam edilen 469 konut ise tamamlandıkça hak sahiplerine teslim edilecek.
 

Bakmadan Geçme