Muhtarlara 'kadına şiddet' eğitimi verildi

Yüksekova Kadınları Toplumsal Destekleme ve Kültür Derneği (YUKADER) üyeleri mahalle muhtarlarına şiddetle mücadele eğitimi verdi.

Muhtarlara 'kadına şiddet' eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla, Sivil Toplum İçin Destek Vakfı ve Turkey Mozaik Foundation Vakfı tarafından düzenlenen ‘Yüksekovalı Kadınlar Şiddetle Mücadele Ediyor’ Projesi  kapsamında, muhtarlara şiddet eğitimi verildi.

Millet parkı Demeter Organik Tarım Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya, İpek Mahallesi Muhtarı Murat Balin, Dize Mahallesi Muhtarı Şükrü Tunç, Güngör Mahallesi Muhtarı Yakup Çelik, Yeşildere Mahallesi muhtarı Mahmut Sevinç, Esentepe Mahallesi Muhtarı Turgut Atalay katıldı.

Toplantıyla ilgili bilgi veren  YUKADER Başkanı Hatice Temir Bozdağ, “Muhtarlarımıza 7/24 saat hizmet veren Acil Destek Hattı hakkında bilgi verdik. Ve bu doğrultuda kadınların hatlarımıza ulaşması için aracı olmasını istedik. Muhtarlarımız ile aynı paydada mücadele ettiğimiz için bundan sonraki süreçte birlikte çalışarak farkındalık yaratacağımıza inanıyoruz. Şiddete karşı mücadelede kadınların yanındayız diyen mahalle muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme