Zafer Partisi'nden tüm illere genelge

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 87 ildeki parti teşkilatlarına, güvenlik gerekçesiyle genelge gönderdiklerini söyledi.

Zafer Partisi'nden tüm illere genelge
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün İçişleri Bakanlığı önünde basın açıklaması engellenen Ümit Özdağ, Bakanlığa 100 metre kala basın mensuplarına yaptığı açıklamada, birkaç gün önce bir güvenlik görevlisinin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu emriyle, partilerine provokatif bazı eylemler gerçekleştirileceğini söylediğini iddia etti. Birkaç ilde güvenlik problemi yaşadıklarını da savunan Ümit Özdağ, 81 ile genelge gönderdiklerini ifade etti.

Ümit Özdağ, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, ‘’Bazı Kamu Görevlileri ve Siyasi Makamlarca Partimize ve Genel Başkanımıza yönelik aleni biçimde gerçek dışı ithamlara dayanan provokatör ahlak dışı, ağır tahrik içeren hakaret ve saldırılar gerçekleştirilmektedir. Partimiz bu konuda ‘’Suç Duyurusunda’’ bulunmaktadır. Parti Teşkilatlarımız provokatif eylem ve söylemlere karşı dikkatli olacak ve sükûnetlerini koruyacaklardır. Kişisel ve Parti hesaplarından konusu suç teşkil edecek hiçbir paylaşım kesinlikle yapmayacaktır.” ifadelerini kullanıldı.

Bakmadan Geçme