Şehit İsmail Can Akdeniz son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak Eren Abluka 5 operasyonunda şehit düşen kahraman Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz'in cenazesi memleketinede toprağa verildi.

Şehit İsmail Can Akdeniz son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şırnak'ın Cudi Dağı bölgesinde hain terör örgütü mensuplarıyla çatışma halindeyken şehit düşen Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz'in naaşı uçakla memleketi Adana'ya getirildi.

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz'in cenazesini, Yumurtalık ilçesinde yakınları, protokol ve askeri erkan karşıladı.

Cenaze törenine, şehidin babası Hüseyin ve annesi Hediye Akdeniz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Süleyman Elban, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katıldı.

Bekar olduğu öğrenilen Şehidin cenaze namazını İl Müftüsü Hasan Çınar kıldırdı. Okunan duaların ardından şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz'in cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Bakmadan Geçme