Kamera kayıtları ortaya çıktı doktora soruşturma açıldı!

Muğla'da doktor Tahir Tarımer, tartıştığı uzman çavuşun kendisini darp ettiğini iddia etmişti. Ancak güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkardı.

Kamera kayıtları ortaya çıktı doktora soruşturma açıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinden gelen görüntüler, Türkiye'nin gündemine oturdu.

DOKTOR TAHİR TARIMER'DEN DARP İDDİASI

Geçen günlerde doktor Tahir Tarımer ile hastaneye tedaviye gelen Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma yaşandığı ve doktorun uzman çavuş tarafından darp edildiği iddia edildi. Olay sonrasında hakkında adli ve idari işlem başlatılan A.A tedbiren görevden alındı.

GÖRÜNTÜLER GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Ancak güvenlik kamerası görüntülerinde, doktorun iddia ettiği gibi uzman çavuş tarafından darp edilmediği ortaya çıktı.

DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Dr. Tahir Tarımer'i darp ettiği iddiasıyla açığa alınan Uzman Çavuş Ali Akdağlı, ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinin ardından görevine iade edildi. Akdağlı'nın, hafta içinde mesaisine başlayacağı öğrenildi. Öte yandan, ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, Dr. Tahir Tarımer'in Uzman Çavuş Ali Akdağlı'nın elindeki sevk evraklarını zorla almaya çalıştığı o esnada da duvara doğru ittiği görüldü. Muğla'da iddiaya göre Uzman Çavuş Ali Aladağlı, kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir Tarımer (26) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Aladağlı'nın Tarımer'i darp ettiği iddia edildi. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı olayın ardından yaptığı açıklamada, güvenlik kamerası kayıtları getirtilerek ayrıntılı şekilde incelendiği belirtildi.

Açıklamada, "14.03.2022 tarihinde saat 23:45 sıralarında Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine apandisit ağrısı şikayeti ile gelen Jandarma personeli Aladağlı ile acil serviste görevli doktor T.A. arasında, uygulanacak tedaviye ve tedavi evrakının verilip verilmeyeceğine ilişkin yaşanan tartışma sırasında şüpheli A.A.'nın müşteki T.T.'ye yönelik 'kamu görevlisine hakaret, kasten yaralama ve mala zarar verme' suçlarını işlediği iddiasıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma sırasında, olay mahallinin güvenlik kamerası kayıtları getirtilerek ayrıntılı şekilde incelenmiş ve dosyadaki tüm deliller ile birlikte değerlendirildiğinde, şüpheliye isnad olunan suçların vasıf ve mahiyeti ile mevcut delil durumu, özellikle güvenlik kamerası kayıtları dikkate alınarak şüpheliye adli kontrol hükümlerinin uygulanması uygun görülmüştür. Söz konusu soruşturma titizlikle yürütülmektedir." denildi.

DOKTOR HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından hastane yönetimi Dr. Tarımer hakkında idari soruşturma başlattı. Öte yandan Uzman Çavuş Ali Aladağlı, Dr. Tarımer hakkında kendisine iftira attığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Bakmadan Geçme