ERÜ'de İzmir Marşı'nın yankıları sürüyor

ERÜ Rektörü Prof Dr. Mustafa Çalış, rektör yardımcısının İzmir Marşı'ndan dolayı görevden alındığı iddiasına dair 'Ben getirdim, ben aldım.'

ERÜ'de İzmir Marşı'nın yankıları sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi Bahar Şenliklerinde yüzlerce öğrencinin İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan okumasının ardından, önce DJ Ersin’in Kayseri Üniversitesinde vereceği konser iptal edildi, ardından ise dün Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıtkı İlkay’ın görevden alınması bu konuyla ilişkilendirildi. Rektör Yardımcısı İlkay’ın görevden alınmasıyla ilgili diğer iddia da, İlkay’ın yeni seçimlerde rektör adayı olacağı ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın, İzmir Marşı meselesini fırsat bilip İlkay’ı görevden alması yönünde idi.

Rektör Çalış, söz konusu iddiaların dün başında yer almasının ardından, bugün apar topar Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 

Basın mensuplarının görevden alma konusuna dair sorusuna Rektör Çalış, “Göreve ben getirdim, ben aldım. 6 aydır güven problemi vardı. Güvenmediğim biriyle de çalışmam. Altında siyasi bir neden aramaya gerek yok.” dedi. 

Yorumlar 1
Ali Özkaya 22 Haziran 2022 19:21

Tabi tabi her güven her şeydir belediyenin şirketini güvenemeyecğim diye oğlunu yönetici yapanlar aynı kişiler

Bakmadan Geçme