EYT'liler Cumhur İttifakı'na aba altından sopa gösterdi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Alper Özüpak'ın Cumhur İttifak'ı bileşenlerine dönük attığı tweet dikkat çekti.

EYT'liler Cumhur İttifakı'na aba altından sopa gösterdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpa'ın, Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti ve MHP'nin Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sorunu Çözülsün önergesine hayır ve çekimser oy vermelerini hatırlatan tweete dikkat çekti. 

24 Eylül 2018'de Meclis'e gelen ve AK Parti'nin 'hayır', MHP'nin ise 'çekimser' oyu ile reddedilen süreci unutmayacaklarını belirten Alper Özüpak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın Sorunu Çözülsün önergesine; CHP : EVET HDP : EVET İYİ PARTİ: EVET AKP : HAYIR MHP : ÇEKİMSER oy verdi. Bunu unutacak mıyız?"

GÜCÜNÜZÜN FARKINDA MISINIZ?

Öte yandan, bir başka paylaşımında da, siyasî partilerin facebook için milyonlarca lira ödemesine rağmen, EYT mağdurlarının para ödemeden sosyal medyada siyasî partilerden daha fazla gündem olduklarına dikkat çeken Özüpak, EYT'lilere "Gücünüzün farkında mısınız?" diye seslendi. Özüpak, bu paylaşımında da, "Siyasi partiler Facebook da reklam için milyonlar ödemişler. EYT liler bir kuruş harcamadan sosyal medyada her gün gündem olmaya devam ediyorlar. Bütün EYT lilere soruyorum gücünüzün farkında mısınız?" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme