Milletevekili Aydemir: "Ekonomide yine büyük başarı sağlayacağız"

Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup toplantısında açıkladığı istihdam ve üretim destek paketlerini dile getirdi.

Milletevekili Aydemir: &quotEkonomide yine büyük başarı sağlayacağız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Aydemir, “Ekonomide de büyük başarı sağlayacağız.” dedi, faiz indirimlerinin millet nezdinde ortak bir kabul gördüğüne işaret etti.

AYDEMİR EKONOMİ GÜNDEMİNİ PAYLAŞTI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmaya değinerek, yüreğini açarak izleyenlerin ferahladığına inandığını belirtti.

4 EKONOMİK ÖNCELİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında hedefin bundan sonra yatırım, istihdam, üretim, ihracat olduğunu ve buna dönük yapılması gerekenlerin yapılacağını söylediğini belirten Aydemir, "Atılan adımlar da bunu içermektedir. Şu anda da yapılanlar ilerleyen zaman içinde de görülecektir, sonuçları itibarıyla çok verimli olacak, ülkemiz, milletimiz için çok ön açıcı olacak." diye konuştu.

ÜLKE EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER

Aydemir, "Sayın Cumhurbaşkanımızın çok özel mesajları oldu. İzleyen, samimi olarak yüreğini açan herkes ferahladı, rahatladı. Son ekonomik gelişmelere dönük verdiği çok anlamlı vurgular vardı, mesajlar vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Bizim hedefimiz yatırım, üretim, istihdam ve ihracattır. Buna dönük yapılması gereken neyse bunları yapacağız." dedi. "Zaten atılan adımlar da bunları havidir. Şu anda ekonomi alanında yapılanların sonuçları da çok verimli ve hayırlı olacaktır ülkemiz için. Milletimiz için çok ön açıcı olacaktır." dedi.

AYDEMİR CHP’DEKİ ÇİFTE STANDARTA DİKKAT ÇEKTİ

Milletvekili Aydemir basın toplantısındaki sunumunda, 1 Aralık 1935'in Türk kadınına siyasal haklarının verildiği gün olduğuna işaret ederek, kadın kotasının arttırılmasına dair TBMM Genel Kurulunun dünkü birleşiminde CHP'nin bir kanun teklifi verdiğini hatırlattı. Aydemir, şöyle konuştu: "Samimi olsanız başının üstüne koy. Samimi değiller. Tüzüklerinde böyle bir madde var ama milletvekili sayısına bakın bizim altımızdalar, HDP'nin altındalar, üçüncü grup durumundalar kadın kotası bakımından. Demek ki samimi değiller. İlle de bunun için kanun çıkarmaya gerek var mı? Kanun çıkarmadan pekala yapabilirsiniz. Niye yapmıyorsunuz? Şu anki Genel Başkan'ınız bir önceki seçimlerde de Genel Başkan değil miydi? İsteseydi yüzde 50 kotayı orada uygulayamaz mıydı?"

"CHP’NİN SİYASİ KUMAŞINDA TUTARSIZLIK VAR"

CHP’nin samimi olmadığını vurgulayan Milletvekili Aydemir, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 2016 yılında Faizlerin düşürülmesi gerektiği kaydındaki söylemini hatırlattı. Milletvekili Aydemir, "Samimi değiller, Bunlara Allah fırsat vermesin. Bunlar söylediklerinin tam tersini yaparlar. Belediyelerde yaptıkları gibi. Namus sözü verdiler, şeref sözü verdiler ki, ‘biz geldiğimizde bir işçiyi bile işinden çıkarmayacağız’ diye. Sonra da binlerce, on binlerce insanın işine son verdiler. Grup toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız bir görüntüye vurgu yaptı. 2016 yılında, Sayın Kılıçdaroğlu faizlerle ilgili bir açıklamada bulunuyor. ‘Elinizi tutan mı var, diyor. ‘Yüzde bire indirin faizleri. Kanun teklifi verin, biz de destekleyelim. ‘ diyor. Faizleri istediğiniz kadar düşürün, diyor. Şimdi ne diyor Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Olur mu öyle şey, faiz indirimine gidilir mi? ‘ diyor. Tutarsızlık bunların siyasi kumaşlarında var. O yüzden de bereket yok bunlarda. İnandırıcılıkları da yok. Biz ise kalbi bir kadroyuz. Siyasetimiz de, söylemimizde ve eylemimizde samimiyet var." diye konuştu.

Bakmadan Geçme