"Uzaydan dünyaya tatile gelecekler"

Geleceğin dünyasına ilişkin açıklamalarda bulunan Jeff Bezos: "Uzayda doğup yaşayacaklar, sonrada dünyayı ziyarete gelecekler"

&quotUzaydan dünyaya tatile gelecekler"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, çok değil bundan birkaç yıl sonra dünyada var olan sanayinin büyük bir kısmının uzaya taşınacağını ve çok az insanın dünyada yaşamaya devam edeceğini savundu. Uzayda insanların kolonilerde yaşayacağını söyleyen Bezos, insanların bundan yüzyıllar sonra uzayda doğup,büyüyüp var olacakalarını ve sadece tatil için Dünya'ya gelecekelerini ifade etti.

Ulusal basında yer alan haberlere göre , Blue Origin kurucusu milyarder iş insanı geleceğin dünyasına yönelik yaptığı bir açıklamada gelecek yüzyıllarda insanların uzayda doğacağını ve bir milyon insanı barındırabilecek dev yüzer silindirlerde yaşayacaklarını, nehirler, ormanlar ve vahşi yaşam ile Dünya’nın yerçekimini ve çevresini yeniden yaratacağını söyledi.

Milyarder iş insanı, “Yüzyıllar boyunca birçok insan uzayda doğacak, burası onların ilk evi olacak. Bu kolonilerde doğacaklar, bu kolonilerde yaşayacaklar, sonra da sizin Yellowstone Ulusal Parkı’nı ziyaret ettiğiniz gibi Dünya’yı ziyaret edecekler.” ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme