Depremzede kadınlara Kadınlar Günü ziyareti

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Erzurum'a gelen depremzede ailelerine ziyaretler düzenledi.

Depremzede kadınlara Kadınlar Günü ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle, Erzurum'a gelen depremzede aileleri ziyaret etti, çeşitli hediyeler verdi. 

Ziyarete ASH İl Müdürü Cemil İlbaş ve Kadın Hizmetleri Şube Müdürü Şükran Gökdaş katıldı. 

Depremzede aileleri evlerinde ziyaret eden ve onlarla bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini dinleyip yerinde gözlemleyen İlbaş ve ekibi, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilendi, çeşitli hediyeler verdi.

İlbaş ziyareti sırasında, “Yaralarımızı hep beraber saracağız. İhtiyaçlarınızı gidermek ve taleplerinizi yerine getirmek için elimizden gelen desteği ve yardımı yapacağız. Kurum olarak pisiko sosyal destek çalışmalarımız ve deprem bölgesindeki saha çalışmalarımız devam ediyor. Afet dönemlerinde bireysel ve toplumsal iyilik halinin sağlanması için büyük önem taşıyan psikososyal destek hizmetleri afetle mücadelede yapılacakların başında gelmektedir. Deprem bölgelerinde yaraları sarmak adına psikososyal destek ekiplerimizle vatandaşlarımızın yaşadıkları travmanın etkilerini en aza indirmeyi hedefliyoruz. Depremzedelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.” diye konuştu. 

Gökdaş ise depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti, depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sosyal hizmet merkezleri yönetici ve personeli de şehirdeki depremzedelere moral ziyareti düzenledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla depremde vefat eden vatandaş için Lalapaşa Cami'nde mevlidi şerif programı düzenlendi.

Bakmadan Geçme