Dediği her şey çıktı Rusya ve Putin kehaneti şok etti! Baba Vanga korkuttu

Rusya Ukrayna'da işgale başlayınca Baba Vanga kehanetleri yeniden gündem oldu.

Dediği her şey çıktı Rusya ve Putin kehaneti şok etti! Baba Vanga  korkuttu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balkanlar'ın Nostradamus'u" lakabıyla bilinen Baba Vanga, dünya Vladimir Putin ismini bilmezken ondan söz etmiş. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’daki ayrılıkçı yönetimler Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti’ni tanıma kararı alarak operasyon emri vermesi bütün dünyada endişe yarattı. Halen birçok ülke Rusya’nın geri adım atması için çağrıda bulunurken Moskova’dan uluslararası kamuoyunu rahatlatan bir açıklama gelmedi. Dünya medyası, '3. Dünya Savaşı geliyor' başlıkları atarken, bölgede yaşanan gerilim akıllara Bulgaristan’ın ünlü kahini Baba Vanga’yı getirdi…
11 Eylül saldırılarını, Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden ayrılmasını, Obama’nın seçimi kazanacağını önceden bilen ve 'Balkanlar’ın Nostradamus’u' olarak bilinen Baba Vanga’nın Rusya’yı da yıllar önce övdüğü ortaya çıktı.
Henüz küçük bir çocukken görme yetisini yitiren ve 1996 yılında meme kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Baba Vanga’nın cenaze törenine çok sayıda üst düzey devlet yetkilileri ve liderler katılmıştı.
11 Eylül saldırılarını 1989'da öngören Baba Vanga, “Korku! Korku! Amerikalı kardeşlerim çelik kuşların saldırısı sonrası düşecek.” açıklamasını yapmıştı.
Baba Vanga, Rusya’nın Dünya’yı yöneteceğini yıllar önce öngörürken, Rusya Devlet Medyada yer alan haberlerde Baba Vanga, “Her şey eriyip gidecek, sadece Vladimir’in şanı, Rusya’nın şanı kalacak. Rusya sadece ayakta kalmayacak, Dünya’yı da domine edecek.” demişti.
Baba Vanga, Rusya ve Vladimir ile ilgili öngörüsünü yaptığında Putin henüz 27 yaşında bir gençti.

İşte Baba Vanga’nın 2022 yılı için öngörüleri…

1- DOĞAL FELAKETLER, DEPREMLER VE TSUNAMİLER

2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu’ndaki deprem ve tsunamiyi daha önce bilen Baba Vanga, 2022 yılı için de benzer bir öngörüde bulundu.
Baba Vanga,  2022'de Avustralya ile birlikte birkaç Asya ülkesinin yoğun sel felaketlerinden etkileneceğini tahmin ediyor.

3) İÇME SUYU KITLIĞI

Birçok şehir bu yıl içme suyu kıtlığından etkilenebilir. Nüfus artışı ve nehirlerin kirlenmesi, birçok ülkede su mücadelesine neden olacak. Ayrıca, birçok devlet yeni kaynaklar bulmak için başka çözümler bulmak zorunda kalacak.

4) BİR UZAY GEMİSİ DÜNYA’YA SALDIRACAK

Baba Vanga’nın günümüzde 'Oumuamua' olarak bilinen ve hala bilim insanları tarafından gizemi çözülemeyen bir asteroitin varlığını tahmin etti.

5) HİNDİSTAN’DA ÇEKİRGE İSTİLASI

Baba Vanga, pek çok kez Hindistan'daki felaketleri tahmin etti oradaki sıcaklıkların 50 dereceye ulaşacağına dikkat çekti.

6) SANAL GERÇEKLİK YAŞAMI ELE GEÇİRECEK

Kahin Baba Vanga, bu yıl insanların ekranların önünde her zamankinden daha fazla zaman geçireceğini açıkladı. Kahinin  "'nsanların bedenleri dik olmayacak, kamburları çıkacak' sözü  teknoloji bağımlılığı ile yorumlanırken, kehanete göre 2022 yılında birçok insan  fanteziyi gerçekle tehlikeli bir şekilde karıştıracak.

Bakmadan Geçme