Cumhurbaşkanı Erdoğan millet bahçeleri üzerinden muhalefete yüklendi

Millet bahçeleri üzerinden muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar köprüye, havalimanına karşı çıkar, yeri gelir parka, yeşile karşı çıkar. İşlerine gelince 'ağaç kesilecek' yaygarasıyla ülkenin altını üstüne getirirler." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan millet bahçeleri üzerinden muhalefete yüklendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhalefet partilerinin havalimanı vasfını koruması için protesto gösterileri düzenlediği Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi için ilk adım bugün atıldı. İlk fidanı diktikten sonra sahnede eşi Emine Erdoğan’la birlikte törene katılanları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesi’ne çevrilmesine karşı çıkan muhalefet partilerine tepki gösterdi.

Tepkisini  resmi sosyal medya hesabı üzerinden akratan Erdoğan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Erdoğan, ‘‘Bu alan İstanbul'un en büyük Millet Bahçesi olacak. 145 bin ağaç ve fidan dikilecek. Spordan kitap okumaya, yürüyüşe, fuardan müzeye, kadar her türlü faaliyetin yürütüleceği alan olacak. Atatürk Havalimanı yerine yaptığımız Millet Bahçesi’yle burayı günde 1 milyon insanın yararlanabileceği bir alan haline getiriyoruz. Afet toplanma alanı olarak hizmet verecek. Dünyada bu olaya karşı çıkacak aklı başında tek bir kişi bulamazsınız ama ülkemizde aklını kiraya vermiş, her şeye gözü kapalı karşı çıkmayı adet haline getirmiş kesimle karşı karşıyayız. Bunlar köprüye, havalimanına karşı çıkar, yeri gelir parka, yeşile karşı çıkar. İşlerine gelince ‘ağaç kesilecek’ yaygarasıyla ülkenin altını üstüne getirirler. Beşiktaş'ta çınar ağaçlarını nasıl kestiklerini gördünüz. İşlerine gelince betonperestliğe sarılırlar.’’

Bakmadan Geçme