Belediye Başkanı Asya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Asya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Asya, mesajında, kadınların bir toplumun en önemli değerlerinden olduğunu belirtti. Kadınların nezaket ve zarafetin en iyi temsilcileri olduklarını aktaran Asya, "Yaşamın her alanında başarılarına tanık olduğumuz kadınların aynı zamanda eş ve anne olmanın getirdiği sorumluluklarının gereğini de büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiklerini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplumsal yaşamda kadınların sorunlarının sona erdirilmesi için ülkede önemli çalışmaların yapıldığını belirten Asya, şunları kaydetti:

"Bizler de kendi yerelimizde bu anlayışla aktif rol aldık ve almaya devam ediyoruz. Kadın vatandaşlarımızın sosyal yaşama atılmalarını sağlayan fiziki mekanların yanı sıra hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar oluşturduk. Kadın kültür ve eğitim merkezlerimiz ile bilgi evlerimiz kadın hemşerilerimizin ikinci evi olarak hizmet vermekte. Bunların yanı sıra birçok etkinliğimizi yine onların emekleri sayesinde icra ediyoruz. Bu da bize kadınların hayatın en önemli ve vazgeçilmez bir parçasını teşkil ettiğini göstermektedir. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, aileleri ile birlikte huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim."

Bakmadan Geçme