Başkan Pekmezci KUDAKAF 2023 Kariyer Fuarı açılış törenine katıldı

Kuzeydoğu Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı (KUDAKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başladı.

Başkan Pekmezci KUDAKAF 2023 Kariyer Fuarı açılış törenine katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzeydoğu Anadolu Bölgesel Kariyer Fuarı (KUDAKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başladı.

Bayburt Belediyesi’nin de bronz sponsorluğunu üstlendiği ve Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleşen kariyer fuarının açılış törenine Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’de katıldı.

18-19 Aralık 2023 tarihleri arasında bölgede yer alan üniversitelerin öğrenci ve mezunları ile sektör temsilcilerini bir araya getirerek karşılıklı etkileşim sağlanmasının amaçlandığı fuara verdiği katkılardan dolayı Başkan Pekmezci’ye plaket takdim edildi.

Bayburt Belediyesinin Yöresel Ürünler ve Turşu Fabrikası ile Kavurma, Sucuk ve Pastırma Üretim Et Entegre Tesisinde üretilen yöresel ürünlerin yer aldığı stant yoğun ilgi görürken ziyaretçilere yöresel tatlardan kavut çorbası ikram edildi.

Bakmadan Geçme