Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'den bir yanıt daha geldi!

Engellilerle ilgili sözleriyle gündem olan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir Bülten Tv 'ye yanıt verdi. Yarım saatlik yayının 10 saniyesi verilmiş.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'den bir yanıt daha geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,  geçen günlerde kentte kaldırım çalışmalarını incelediği esnada, engelli rampalarına dair, "Her yer bitti engelli yolu mu kaldı?" sözlerini sarf etti. Demir'in söz konusu ifadeleri tepki gördü.

Engelli konfederasyonlarından da tepki gören açıklamalara dair Faruk Demir, sosyal medya hesabından bir yanıt daha  yanıt verdi. Demir, söz konusu açıklamasında şunları kaydetti:

"Bana konuşan kişi kaldırımı yapan müteahit. Niye gecikiyor dediğimde. Engelli bant türünde karar verilemedi diyor. Bende diğer tarafları yapın sonrada engelli kısmı. Olay bu kadar. Zaten ihale ŞARTNAMEMİZDE engelli bandı var. 

Bana izahat veren MÜTEAHİT çeken kamera belediyenin.Hiç bir vatandaş yada ENGELLİ KARDEŞİMİZ orada yok. İşin gecikme sebebini soruyorum. Esnaf bize kızıyor diyorum.O arkadaşta bi dolu gerekçeler ileri sürüyor. Ben o zaman diğer yerleri yapın en son ENGELLİ Bandını. Şartnamede var

Bana konuşan şahıs İŞİ ÜSTLENEN firma. İşi niye geciktiriyorsunuz diye sitem ettim. Oda izahat veriyor.  O zaman diğer yerlerden başlayın. ENGELLİ bant kısmını sonraya. Her tarafı yaptın engellimi zaman kaybettiriyor.  Tamamen bu. Yarım saatlik yayın var 10 saniye servis edilince."

Bakmadan Geçme