Aranın ardından Doğu takımları sahaya indi

Doğu takımlarının bu haftaki maçlarında neler yaşandı ve alınan sonuçlar haberimizde…

Aranın ardından Doğu takımları sahaya indi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BİTEXEN VAN SPOR FK İSTİKRARLI PERFORMANSI SÜRDÜRDÜ

Son 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlik alan Bitexen Van Spor FK konuk ettiği Kırklarelispor’u 90+3. dakikada Miraç Acer’in attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 38. dakikasında Kırklarelispor’dan Uğur Aygören, 61. dakikasında Uğur Gezer kırmızı kart gördü.

BAYBURT İL ÖZEL İDARESPOR’UN BU MAÇTA DA YÜZÜ GÜLMEDİ

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy BLD. Gençlik ve Spor‘a konuk olan Bayburt İl Özel İdarespor, 90 dakikasında gol sesi çıkmayan maçta 0-0 berabere kaldı. Son 5 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alan Bayburt İl Özel İdarespor’un istikrarsız performansı devam etti.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR 7 MAÇ ARADAN SONRA KAYBETTİ

Son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Anagold 24 Erzincanspor 7 maçlık yenilmezlik serisi son buldu. Menemen FK’ye konuk Anagold 24 Erzincanspor, 22. dakikada Ferhat Çuloğlu ve 57. Daikada Emre Keskin’in attığı gollerle 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Anagold 24 Erzincanspor haftayı 37 puan ile 6.sırada tamamladı.

BATMAN PETROLSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

Çorum FK’yı konuk eden Batman Petrolspor karşılaşmanın 80. dakikasında Selim Ilgaz’ın attığı golle 1-0 mağlup oldu. Bu sonuçla haftayı 25 puanla 14.sırada tamamladı.

BC GROUP AĞRI 1970 SPOR 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Bc Group Ağrıspor’da kötü sonuçlar devam ediyor. Son 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Bc Group Ağrıspor, Nevşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

DOĞU DERBİSİNİN KAZANANI ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ

23 Elazığ FK’ye konuk olan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü, doğu derbisinde rakibine acımadı ve 5-0 kazandı. Karşılaşmada golleri 22. ve 43. dakikada Mervan Yiğit, 45. dakikada Tahir Babaoğlu, 57. ve 59. dakikada da İbrahim Sönmez kaydetti.

Alagöz Holding Iğdır FK zirve yarışını hatasız tamamladı, Elazığspor puan tablosundaki yerini korudu ve haftayı 12. sırada bitirdi. 

MUŞ 1984 MUŞ SPOR PLAY-OFF’U ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR

Niğde Anadolu FK’ye konuk olan Muş 1984 Spor maçının 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve 0-0 berabere bitti.

Bakmadan Geçme