Ankara'ya Ankaralı aday… AK Parti'nin genç ve dinamik yüzü Ahmet Fethan Baykoç kimdir?

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde, Ankara'dan, AK Parti 3. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen Ahmet Fethan Baykoç, entelektüel kapasitesi ve örnek iş hayatı ile dikkat çekiyor. 

Ankara'ya Ankaralı aday… AK Parti'nin genç ve dinamik yüzü Ahmet Fethan Baykoç kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 3. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı olarak gösterilen 1987 doğumlu Ahmet Fethan Baykoç, genç yaşına rağmen entelektüel birikimi, akademik kariyeri ve iş yaşamındaki başarıları ile dikkatleri üzerine çeken adaylar arasında yer alıyor. 

“BİRİKİMİMİ HEMŞEHRİLERİNİN HİZMETİNE KULLANMAK İSTİYORUM”

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Yüksek Lisans programlarının ardından,  Başkent Üniversitesi’nde Sosyoloji eğitimini de tamamlayan Baykoç, akademik hayatı ile iş hayatında edindiği birikimini siyasette, hemşehrilerinin hizmetine kullanmak istediğini söylüyor. 

“KALICI HİZMET ÜRETMEK İÇİN ADAY OLDUM”

Gündelik siyasetten ziyade, kalıcı iş ve hizmetler yapmak için milletvekili adayı olduğunu her fırsatta dile getiren Ahmet Fethan Baykoç, adaylığını sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, “Değerli hemşehrilerim, Ankara’nın ve Ankaralıların TBMM’deki sesi ve hizmetkârı olarak çıkmış olduğum, AK Parti Ankara 3. bölge milletvekili adaylığında her birinizin evladı ve kardeşi olarak desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadeleri ile duyurdu. 

“AMACIM ANKARALI HEMŞEHRİLERİME HİZMET ETMEK”

Siyaseti profesyonel yapma hedefini vurgulayan Baykoç, , sorumlu bir milletvekili adayı olarak doğup büyüdüğü Ankara’ya ve hemşehrilerine hak ettikleri hizmeti vermek için bu yola çıktığını belirtti. 
Ankaragücü futbol takımının kongre üyesi olduğunu da gururla dile getiren Baykoç, “Ankaralı olarak doğduğum, yaşadığım, iş yaptığım şehrin insanlarına yardımcı olmak, onlara katkıda bulunup hizmet etmek istiyorum. Ben, yalnızca başkent Ankara’nın değil;  Ankara’mızın sokaklarının, semtlerinin, ilçelerinin, gençlerinin, yaşlılarının, kadınlarının, erkeklerinin temsilcisi olmaya adayım. Güvenimi de, yüzbinlerce Ankaralıdan biri olmanın, onları tanıyıp bilmenin, onlarla yaşamanın verdiği hayat tecrübesine ve onlara hizmet etmenin heyecanına borçluyum.” ifadelerini kullandı. 

“HEMŞEHRİLERİMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Baykoç, Ankaralıların Meclis’teki sesi olma iradesini göstermek için çıktığı yolda, hemşehrilerinden destek beklediğini sözlerine ekledi.

Ankara'ya Ankaralı aday… AK Parti'nin genç ve dinamik yüzü Ahmet Fethan Baykoç kimdir?Ankara'ya Ankaralı aday… AK Parti'nin genç ve dinamik yüzü Ahmet Fethan Baykoç kimdir?Ankara'ya Ankaralı aday… AK Parti'nin genç ve dinamik yüzü Ahmet Fethan Baykoç kimdir?Ankara'ya Ankaralı aday… AK Parti'nin genç ve dinamik yüzü Ahmet Fethan Baykoç kimdir?

Bakmadan Geçme