AK Parti Ağrı Teşkilatı, istifa etti mi? Başkan Özyolcu ne dedi?

AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, İl Teşkilatı'nın istifa ettiği haberlerini yalanladı.

AK Parti Ağrı Teşkilatı, istifa etti mi? Başkan Özyolcu ne dedi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün, bazı internet haber sitelerinde yayınlanan haberlere ve sosyal medya hesaplarında AK Parti Ağrı İl Teşkilatının istifa ettiği iddiaları yer aldı.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında söz konusu iddiaları yalanladı. İddialara dair, “Bu bir yalan haberdir, bu bir iftiradır.” diyen Özyolcu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Ağrı İl Teşkilatı olarak 24.02.2021 tarihinde görevimize başladık. Bu tarihten itibaren ilimize birçok yatırımın gelmesine öncülük ettik. Ankara’da ilçe başkanlarımız, il-ilçe belediye başkanlarımız ile Bakanlarımızın kapısını aşındırarak halkımıza hizmet getirmeye gayret gösterdik, gösteriyoruz.

25.06.2022 Cumartesi günü Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ilimizi ziyaret etti. 3 yıldır tespit edilemeyen adliye binamızın yapılacağı yerin tespiti yapıldı (Ağrı’nın Doğusu).

- Adliye binamızın yapılması kararlaştırıldı.

- Ağrı ilimizde İdare Mahkemesinin kurulması kararlaştırıldı.

- İdare Mahkemesinin hizmet binasının yeri belirlendi.

- Adliye mensupları için lojman yapılmasın karar verildi.

16.06.2022 tarihinde gerçekleştirilen il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Diyadin, Taşlıçay, Eleşkirt, Hamur ve Tutak ilçelerimize doğal gazın verilmesi talebinde bulunmuştuk. Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ile yaptığımız görüşmede bu ilçelerimize doğal gazın verilmesi müjdesini aldık.

Ancak Ağrı ilimizde dedikodu üretip spekülasyon ve yalan haberler peşinde olanlar da mevcuttur. Nitekim bugün uydurdukları haberlerle AK Parti Ağrı İl Teşkilatının istifa ettiğini söylemişler. Bu bir yalan haberdir, bu bir iftiradır. Onlar yalan ve iftiralarıyla baş başa kalsınlar. Bizler ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde millete hizmet için yolumuza devam ediyoruz.”

Bakmadan Geçme