Başkan Acar, hemşehrilerini yalnız bırakmadı

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, ilçede çok sayıda ailenin erzak, giyecek, kömür ve ev eşyası ihtiyacını giderdi.

Başkan Acar, hemşehrilerini yalnız bırakmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Yıldız Acar, her hafta gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında bu hafta da, Hürriyet, Barış, Vatan, İshakPaşa ve Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. 
Halk toplantıları ve muhtarlardan alınan bilgiler doğrultusunda, söz konusu mahallelerdeki 6 hanenin erzak, giyecek, kömür ve ev eşyası gibi ihtiyaçlarını gideren Başkan Acar, ailelerin evlerine misafir oldu.

“AYNI TÜRKÜYÜ SÖYLÜYORSAK BİRLİKTE VARIZ DEMEKTİR”

Hemşehrilerinin sofralarına oturarak ekmeklerini paylaşan Acar, hane halkının gönlüne dokundu. Başkan Acar, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Yıllardan beri dumanı tütmeyen ocakların, o güzel kalpli insanların dokunulmamış yüreklerinin kapılarını araladık ve hizmeti her yönü ile halkımıza ulaştırmayı başardık. Bu halkın evlâdıyım ve kader denilen bu coğrafyada yaşayan insanlarımızın tüm sorunlarının farkındayım. Belediyemizin tüm olanaklarını da halkımızın bu sorunlarını çözmek için seferber ettik. Her hafta mahalle ziyaretlerimizle bu hassasiyetimizi halkımızla paylaşıyor ve sevgili hemşehrilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bizler ancak birlikte hareket edersek var olmanın, elindekini paylaşmanın ve beraber aynı şeylerle mutlu olmanın bizi güçlendireceğini biliyoruz. Aynı türküyü söylüyorsak birlikte varız demektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme