Ağrı Doğubayazıt'ta beklenen asfalt açıldı: İlk geçiş hakkı çocukların

Ağrı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar,  2022 yılının ilk asfalt çalışmasında ilk geçiş hakkını çocuklara tanıdı.

Ağrı Doğubayazıt'ta beklenen asfalt açıldı: İlk geçiş hakkı çocukların
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son 2 yılda Ağrı’nın en temel sorunlarına dokunan Başkan Acar, 2022 yılının ilk asfaltını geleceğin temeli olan çocuklarla attı. Başkan Yıldız Acar, ilk defa asfaltla buluşan Uluyol Mahallesi Başak Sokak’ta yılın ilk asfalt açılışını gerçekleştirdi.

Yeni asfalt  açılışından sonra çocuklarla oyuncak araba süren Başkan Acar;

‘’ Yeni yapılan asfalt yolda bugün oyuncak araçlar süren çocuklarımız, inşallah ileride gerçek arabalar ile aynı yolda tekrar yürüyecekler.’’ dedi.

Açılış sonrası Başkan Acar şunları söyledi:

“BU ŞEHİR ARTIK GELİŞİYOR. HAYAL OLANLAR ARTIK GERÇEKLEŞİYOR.”

‘’ Doğubayazıt, Doğu Anadolu’da özellikle turizm ve sosyokültürel yapısı anlamında gelişmeye müsait bir medeniyet şehridir. Yıllarca özelleştirilmiş, yapılması gereken hizmetlerin peşkeş çekildiği talihsiz bu kent, artık küllerinden yeniden doğdu. Hak ettiği değerlere ve hizmete sahip olması gereken Doğubayazıt, yıllarca tekelleştirilmiş, adeta kendi kaderine terk edilmişti. Bizim İlk yapmamız gereken; Yeni yönetimimizle bu şehrin genel yapısını analiz etmek oldu. Ve biz bu konuda başarılı olduk. Bir zamanlar bu şehirde oyuncak arabalarını bile süremeyen bu çocuklarımız, yarın çekirdek aileleri ile bu yoldan geçecekler. Değerli Halkım; bunu kabullenmeseler de, bu şehir artık gelişiyor. Hayal olanlar artık gerçekleşiyor. Sizlerin destekleri sayesinde bizler, sizinle hep bir adım önde olacağız ve bu şehirde hep hizmet kazanacak. Bu duygularla sizleri selamlıyor, saygılarımı iletiyorum.

Dua sizden hizmet bizden .‘’  

Bakmadan Geçme