Böyle iğrenç hırsızlık görülmedi: önce çaldı, sonra tuvaletini yaptı

Bursa Orhangazi'de bir apartmana giren hırsız, önce çaldı sonra da büyük tuvaletini yaparak binadan ayrıldı. Görüntüler güvenlik kameralarına yansıdı.

Böyle iğrenç hırsızlık görülmedi: önce çaldı, sonra tuvaletini yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, bugün saat 13.30 sularında Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Arapzade Mahallesi Orhanbey Caddesindeki Sait Apartmanında meydana geldi.

HERHANGİ BİRİ GİBİ ELİNDE CEP TELEFONU İLE APARTMANA GİRDİ

Apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre bir hırsız, asansöre bindi. Sanki apartmana giren herhangi biriymiş gibi, asansörden indi, cep telefonuna bakarak merdivenleri tırmandı.

YERE YAVAŞÇA BASTIĞI GÖRÜLDÜ

Ardından, binaya ait ortak eşyaların bulunduğu çatı katına çıktığı görülen hırsız, çatı katının arka tarafına geçti. Hırsızın bu esnada yerlere yavaşça bastığı ve ses çıkarmamaya çalıştığı görüntüler kameraya yansıdı.

BİR POŞETE BÜYÜK TUVALETİNİ YAPTI

Arka taraftan elinde bir poşetle gelen hırsız, poşeti yere açtı ve üzerine büyük tuvaletini yaptı. Daha sonra yanında bulunan dolabın kapağını açtı ve burada bulunan bez parçaları ile temizliğini yaptı. Ardından hırsız, içerisine büyük tuvaletini yaptığı poşeti katlayıp kenara koydu ve dolapta bulduğu pense ile birlikte çatıya çıkan merdivene tırmandı.

Sonraki kamera görüntülerinde ise hırsızın, içerisinde birkaç parça eşyanın bulunduğu bir poşetle asansörden çıktığı, asansörün hemen yanındaki bir başka demir kapıyı açıp arkasında ne olduğuna baktıktan sonra tekrar kapattığı, ardından da apartmandan ayrıldığı görüldü.

DAHA ÖNCE DE HIRSIZLIK OLMUŞ ANCAK HIRSIZLAR CEZA ALMAMIŞ

Aynı binada daha önce de iki kez hırsızlık vakasının yaşandığı, ancak hırsızlar tespit edilmesine rağmen apartman sakinleri tarafından açılan davanın ertelendiği ve hırsızların henüz herhangi bir ceza almadığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme