Vanspor'un başı dertten kurtulmuyor

Vanspor'un başından dert eksik olmuyor. Şimdi de Kulübün hesaplarındaki bloke açılmadı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Vanspor'un başı dertten kurtulmuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vanspor Futbol Kulübü’nün banka hesaplarındaki bloke kaldırılmadı. Nedeni, eski başkan Servet Yenitürk.

Vanspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, banka hesaplarındaki blokenin kaldırılmadığını duyurdu. Blokenin kaldırılmamasına neden olarak eski kulüp başkanı Servet Yenitürk’ü gösteren Kulüp yetkilileri, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“KULÜBÜMÜZÜ BİR KİŞİNİN HIRSLARINA KURBAN ETMEYECEĞİZ”

“Mevcut yönetimin, Eski Başkan Servet Yenitürk’e iyi niyet göstererek kendisine çağrıda bulunmasına karşılık; kendilerini 27 Ocak 2022 Perşembe günü  istifa ettiğini duyurmuştur. Hemen akabinde 28 Ocak 2022 Cuma günü “ihtiyati haciz” kararı aldırmıştır. Bu nedenle kulübün tüm banka hesapları blokeli hale gelmiştir.

İhtiyati haciz kararından dolayı paraları kullanamamakla birlikte, banka hesaplarımıza da ayrıca para yatırıp kullanamamaktayız.

31 Ocak 2022 Pazartesi gününden itibaren planlanmış olan birçok ödeme ‘banka hesapları kullanılmadığı için’ ertelenme durumunda kalmıştır.

Burada birçok kişi ve kurum mağdur edilmiştir.

İhtiyati haciz kararının kaldırılması için yapmış olduğumuz başvuru 07 Şubat 2022 tarihinde mahkemece reddedilmiştir. Sebep olarak, Servet Yenitürk’ün yine kendi kendine başka bir senet düzenleyerek bankaya sunmuş olmasıdır. Bu aldatma ve sahte işlerden dolayı kulübümüze büyük bir darbe vurulmaya çalışmıştır.

Yönetim Kurulu bu süreçte en iyi ve en güçlü şekilde yoluna devam etmektedir. Son yapılan transferler de yine bu icra sürecinde gerçekleşmiştir. Servet Yenitürk, yapmış olduğu usulsüz işlemlerden dolayı elbette yargı önünde hesap verecektir. Tüm mücadelemiz Vanspor Kulübünün başarısı ve geleceği içindir. Yönetim Kurulumuz tüm hemşehrilerimiz ile beraber, Vanspor’u bir kişinin hırslarına kurban etmeme konusunda kararlılıkla elinden geleni yapacaktır; bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Bakmadan Geçme