Van'da lösemili çocuklar için yılbaşı etkinliği düzenlendi

Van'da Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı  (LÖSEV) tarafından tedavileri süren çocuklar için özel  bir yılbaşı organizasyonu gerçekleştirildi.

Van'da lösemili çocuklar için yılbaşı etkinliği düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara'dan Van'a lösemi hastası çocuklar için gelen LÖSEV görevlileri burada  tedavileri süren hasta çocuklar için bir organizasyon  gerçekleştirdi. Bir otelde gerçekleştirilen etkinliğe  ,palyaço geldi ve çeşitli dans gösterileri sergilendi. Müzik eşliğinde halay çekme fırsatı da bulan çocuklar doyasıya eğlendi.

Burada bir konuşma gerçekleştiren ve her zaman çocukların yanında olacaklarını belirten Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) sorumlusu Bedriye Doğan Bayhan, " Bugün burada Vanlı çocuklarımızla birlikteyiz . Vakıf olarak 23 yıldır kanser gören çocuk ve yetişkin kanser hastalarımıza her alanda yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Maddi ve manevi kanser kanser hastalarımıza en etkili ilaç moral ve motivasyondur diyerek, çocuklarımız için bugün yeni yıla moral motivasyona girmelerini sağlamak için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Burada yaklaşık 30 çocuğumuz var. Tüm çocuklarımıza 2022  yılına girerken, sağlık huzur ve mutluluk diliyoruz. LÖSEV olarak onların her zaman yanındayız. " ifadelerini kullandı.

Çocukların mutluluğuna ortak olan aileler emeği geçen herkese teşekkür etti. Program çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak son buldu.

Bakmadan Geçme