Van Valisi Balcı'dan Kurban Bayramı mesajı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Van Valisi Balcı'dan Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balcı, mesajında, bayramların sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olduğunu söyledi.

Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlendiğini belirten Balcı, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktası. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesiledir. Sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakarlıklarda bulunan aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ve gazilerimizi yalnız bırakmayarak bu huzur ortamını onlara borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas Vanlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem aziz milletimiz hem de tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olmasını diliyorum."

Bakmadan Geçme