Van Valisi Balcı'dan Babalar Günü mesajı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, 19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Van Valisi Balcı'dan Babalar Günü mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Balcı, mesajında, varlığı, duruşu ve cömertliğinden her zaman güç ve kuvvet aldıkları, zorda ve darda kaldıkları anlarda hep yanlarında gördükleri, şefkat, özveri, fedakarlık ve sabır timsali babaların en değerli varlıkları olduğunu belirtti.

Babaların, hayatın her anında üstlendikleri görev ve sorumlulukları büyük özveriyle yerine getirdiğini belirten Balcı, şunları kaydetti:

"Ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalar, aynı zamanda aile için saygı, sorumluluk, güven ve güvence sembolüdür. Onlar tecrübeleri ve karşılıksız sevgileri ile hayatımızı şekillendirip yol gösterirken, bizim de babalarımıza karşı sorumluluklarımız olduğunu unutmamamız gerekir. Babalarımızı sadece bir gün değil, her gün baş tacı ederek, her zaman yanlarında olmalıyız. Başta ülkemizin bekası, bölünmez bütünlüğü uğrunda mücadele ederken hayatını kaybeden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babaların gününü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum."

Bakmadan Geçme