Van TSO'da Kandaşoğlu kazandı

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda 5 adayın yarıştığı seçimi, Zahir Kandaşoğlu kazandı.

Van TSO'da Kandaşoğlu kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimini belirlemek için 22 Ekim Cumartesi günü sandık başına gitti. 19 meslek grubundan 5 bin 599 seçmenin oy kullanmasının beklendiği seçimlerde, 27 sandıkta oy kullanıldı. Van Kalesi yolu üzerinde bulunan Selahaddin Eyyübi Borsa İstanbul Lisesi’nde ve 19 meslek grubunda 5 adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Necdet Takva mavi liste, Zahir Kandaşoğlu beyaz liste, Faruk Biner sarı liste, İzzet Çoban kırmızı liste, Hamdullah Koçhan yeşil listeyle yarıştı.

Beyaz listeyle yarışan Zahir Kandaşoğlu 10 grupta birincilik elde ederek Van TSO Başkanlığını kazandı. Mavi listeyle yarışan Necdet Takva ise 9 grupta birincilik elde etti. Faruk Biner, İzzet Çoban ve Hamdullah Koçhan ise hiçbir gruptan birincilik elde edemedi.

Kandaşoğlu seçim sonrasında yaptığı açıklamasında, “Oy kullanan herkese çok teşekkür ederim. Allah’ın izniyle Van’ımızın tüccarına, esnafına, halkına yakışır şekilde hizmet edeceğiz. Van’ımız için çok güzel projeler hayata geçireceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme