Van Kalesi'nde sağlıklı yaşam yürüyüşü

İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Van Kalesi'nde yürüyüş organize etti.

Van Kalesi'nde sağlıklı yaşam yürüyüşü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3-4 Ekim tarihlerinde ‘Dünya Yürüyüş Günü’ dolayısıyla Van İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bir yürüyüş organize etti.  Yürüyüşe katılanlar organizasyon kapsamında Van Müzesi gezisi sonrasında Van Kalesi zirvesine yürüyüş gerçekleştirdi. Organizasyona her yaştan birçok katılımcı oldu.

Yürüyüşe katılan İpekyolu Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Celal Güneş, fazla kilo ya da aşırı kilo kaybını ve bunların oluşturacağı hastalıkları önlemek ve sağlıklı bir yaşam sürmek için sporun insan yaşamı üzerinde önemli olduğunu belirtti. Van’da spora erişemeyen vatandaşlara sporun her vatandaşın hakkı olduğu düşüncesi ve sosyal devletin yerel tezahürü olan sosyal belediyecilik düsturuyla etkinlik düzenlediklerini ifade eden Güneş, sporu şehrin kültürü haline getirme gayretlerinin yeni projelerle ivme kazanarak devam edeceğini kaydetti. Güneş, “Organizasyonun yapılmasından dolayı İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’a, tüm katılımcılara ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi. Yoğun katılımın olduğu yürüyüş, Van Kalesi zirvesinde türküler eşliğinde halaylar çekilerek sona erdi.

         

Bakmadan Geçme