Spor İl Müdürü'nün 'uğraşamam' dediği sporcuya Milletvekili sahip çıktı

Van'da Gençlik ve Spor İl Müdürü'nün uğraşamam deyip başından savdığı sporcuya, Milletvekili Abdulahat Arvas sahip çıktı.

Spor İl Müdürü'nün 'uğraşamam' dediği sporcuya Milletvekili sahip çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vanlı Milli Badminton Sporcusu Esat Özdemir, önceki hafta Ankara’da katıldığı müsabakalarda malzeme yetersizliğinden dolayı sorun yaşadı.

“40 BİN SPORCU VAR HEPSİYLE UĞRAŞAMAM”

Özdemir’in bu durumunu fark eden kentteki gazeteciler, Bülten TV Van Muhabiri Erhan Ağurlu aracılığıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a ulaşmak istedi. Ancak İnanç, Gençlik ve Spor İl Müdürü olmasına ve temel iş tanımı spor ve sporcuyla uğraşmak olmasına rağmen, genç sporcu ile uğraşamayacağını ifade ederek gazetecileri başından savdı. İnanç, “40 bin sporcu var, hepsiyle tek tek uğraşamam.” sözleriyle, gazetecilerin randevu talebini geri çevirdi.

SPORCUNUN MALZEME EKSİĞİNİ MİLLETVEKİLİ ARVAS KARŞILAYACAK

Bunun üzerine Ağurlu, Van AK Parti Milletvekili Abdulahat Arvas’a ulaştı. Arvas, Gençlik ve Spor İl Müdürü İnanç’ın, ‘uğraşamam’ deyip görüşmeyi bile kabul etmediği Özdemir’in ihtiyaçlarını karşılamaya söz verdi.

“GENÇLERİMİZ YETER Kİ TERÖRE BULAŞMASIN”

Milletvekili Arvas, konuyla ilgili olarak Bülten TV’ye telefon aracılığıyla yaptığı açıklamasında, Hükumet politikası olarak, gençlerin teröre ve kötü alışkanlıklara bulaşmaması için spor faaliyetlerine özel önem verdiklerini ifade etti. Arvas, “Biz gençlerimize çok önem veriyoruz. Zaman zaman onlarla bir araya gelip isteklerini dinliyoruz. Huzur ortamının bozulmaması ve rahat çalışabilmeleri için Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Bakanımızın çalışmalarıyla gençlerimiz için her türlü ortamı sağlamaya çalışıyor; onlara arzu ettikleri şekilde spor yapabilecekleri ortamlar hazırlıyoruz. Van’daki gazeteci arkadaşlarımız da bana bu konuyla ilgili ulaştı. Aslında bu bizim görevimiz, reklamının yapılmasına da gönlümüz çok razı değildi. Ancak yine de ulaştıkları için teşekkür ediyorum. Zaman zaman genç sporcu arkadaşlarımızın eksikleriyle ilgili böyle istekler geliyor. Bizler de elimizden geldiğince bunları tamamlıyoruz. Esat kardeşimize de spor hayatında başarılar diliyoruz. Yeter ki gençlerimiz teröre ve kötü alışkanlıklara bulaşmasın. Biz her zaman onların yanındayız.” diye konuştu.

“DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM”

Genç Milli Sporcu, Milletvekili Arvas’a şu sözlerle teşekkür etti:

"Ailemin bu desteği duyduğunda yüzlerindeki mutluluğu herkesin görmesini isterdim. Bu desteğin ayrıca büyük bir sorumluluk da getirdiğinin farkındayım. Daha fazla çalışıp, Van'ımıza daha iyi dereceler getirmek için gayret edeceğim. Ailem ve şahsım adına Sayın Milletvekilimiz Abdulahat Arvas beye teşekkürlerimi sunuyorum."

Bakmadan Geçme