Özhaseki'den 'Kadınlar plajını erkekler açtı' eleştirilerine yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Van Edremit'teki 'Kadınlar plajını erkekler açtı' eleştirilerine, 'Çok iyi ettik.' diye yanıt verdi.

Özhaseki'den 'Kadınlar plajını erkekler açtı' eleştirilerine yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edremit Belediyesi tarafından oluşturulan Yöresel Ürünler Pazarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, dün Tuşba ilçesinde kadınlar plajını törenle hizmete sunduklarını anımsatarak şunları söyledi:

"Bugün gazetenin biri adeta beni kınar gibi 'Genel Başkan Yardımcısı gitti Van'da haremlik, selamlık plaj açtı' diyor, Çok iyi ettik, ne de iyi ettik elhamdülillah. İstedikleri kadar kınasınlar. O kardeşlerimize hiç değilse deniz suyu değecek, orada rahat edecekler. Yapmayalım mı? Sadece erkeklere mi açık olsun? Peki kendini sakınmak isteyen kardeşlerimiz nerede girecekler? Isteyene her taraf açık. Herkes her yerde girebilir. Kadın erkek ser best. Sıkıntı yok zaten. Onların güvenliğini sağlamak, onlara karşı hoşgörü içerisinde davranmak da bizim işimiz. Ama bazı kardeşlerimiz sakınmak istiyorlarsa onların ihtiyaçlarını karşılamak da bizim birinci işimiz. Elhamdülillah bunu da burada yaptık."

Bakmadan Geçme