Köpek saldırdı güvenlik kurtardı

Van'da bir köpeğin saldırısına uğrayan çocuk, okul güvenliği tarafından kurtartıldı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Köpek saldırdı güvenlik kurtardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van’ın İpekyolu ilçesinde köpeğin saldırısına uğrayan çocuk , okul güvenlik görevlisi Murat Borazan tarafından kurtarıldı. Sabah saatlerinde okul yolunda köpeğin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Harun Işık,  saldırıyı küçük sıyrıklarla atlattı. Köpek saldırısı esnasında çocuğun yardımına koşan  okul güvenlik görevlisi Murat Borazan o anları şöyle anlattı:

 “Dışarı çıktığımda sesleri duydum. Karşı binadan bir bayan seslendi, okulun yan tarafına baktığımda köpek çocuğa saldırıyordu. Köpeğin çocuğa saldırdığını görür görmez oraya doğru koştum ve elimden geleni yapmaya çalıştım. Orada kim olsaydı aynı şeyi yapardım. Köpek, karın bölgesinden çocuğu ısırmıştı, yine kollar ve bacaklarında diş izleri vardı, kıyafetleri parçalanmıştı.”

 Köpeğin saldırısından dolayı korku dolu anlar yaşadığını belirten 13 yaşındaki Harun Işık ise kendisini kurtaran güvenlik ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Bakmadan Geçme