Kızının düğününden dönerken ahirete göçtü

Ağrı Tutak'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nevzat Taş, memleketi Van'da toprağa verildi. Nevzat Taş, kızının düğününden dönüyordu.

Kızının düğününden dönerken ahirete göçtü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağrı'da iki tır ile bir yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasında hayatını kaybedenlerden 40 yaşındaki Nevzat Taş'ın cenazesi, memleketi Van'da toprağa verildi.

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan 7 çocuk babası Taş'ın cenazesi, ambulansla Muradiye ilçesi Yukarı Argıt Mahallesi'ne bağlı Demirtepe mezrasına getirildi.

Taş'ın cenazesi, Muhammed Cevher Camisi'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında, ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında defnedildi.

Cenazeye Taş'ın yakınlarının yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Nevzat Taş'ın mahalle muhtarı olan ağabeyi Cevdet Taş, kardeşinin 20 gün önce kızının düğününe geldiğini, İstanbul'a inşaata çalışmaya dönerken kazada hayatını kaybettiğini söyledi.

"İHMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Kazada ihmal olduğuna inandığını dile getiren Cevdet Taş, "Rahmetli kardeşimin 3 oğlu, 4 kızı vardı, gurbetçiydi. İstanbul'da inşaatta çalışıyordu. 20 gün önce kızının düğünü için memlekete gelmişti. Kızını evlendirdi. Çoluk çocuğunun rızkını temin etmek için İstanbul'a geri dönüyordu. Allah'ın takdiri. Şimdiye kadar ne böyle bir kaza ne de böyle bir yangın gördüm. İhmalin olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Bakmadan Geçme