Edremit Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine ulaşım desteği

Van'ın Edremit Belediyesi, ilçede ikamet eden üniversite öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği sunacak.

Edremit Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine ulaşım desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı İsmail Say, Eminpaşa Mahallesi'nde ikamet eden ve yakın zamanda anne ve babalarını kaybeden Nermin, Fatih, Bilal ve Zeynep Batmaz kardeşleri evlerinde ziyaret etti. Gençlerle çay içip, sohbet eden Say, ilçede ikamet eden öğrencileri sevindiren haberi paylaştı. Say, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in başlattığı doğalgaz desteğinin kendilerine örnek olduğunu söyledi.

Edremit Belediyesi olarak bir çalışma başlattıklarını ifade eden Say, şunları kaydetti:

"Biz de Edremit'te neler yapabiliriz konusunda bir çalışma yaptık. Buradaki ziyaretimizde müjdemizi kardeşlerimizle birlikte tüm Edremit'e duyurduk. Edremit Belediyesi olarak burada ikamet eden ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) okuyan tüm kardeşlerimizin bir sezon boyunca ulaşım giderlerini karşılayacağız. Bu müjdeyi burada vermek nasip oldu. İlimize, ilçemize ve tüm öğrenci kardeşlerimize hayırlı olsun."

5 kardeşe sergiledikleri birliktelikten dolayı teşekkür eden Say, "Kardeşlerimiz maalesef anne ve babalarını yakın zamanda kaybetmişler. Birbirlerine hem anne hem baba olmuşlar. 3 kardeş üniversiteyi okuyor, bir kardeşimiz lise, diğeri de 8. sınıfa gidiyor. Biz de bu kardeşlerimizin abileri dostları olarak sürekli yanlarında olacağız. İnşallah daha güzel müjdelerle haberlerle beraber oluruz." diye konuştu.

Batmaz kardeşler de 5 kişinin ulaşım giderinin yüksek olduğunu belirterek desteklerinden dolayı Say'a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme