Çaldıranlı sporcu adını Türkiye finaline yazdırdı

Bingöl'de gerçekleştirilen okullar arası kros yarışmasına bölge birincisi olan Çaldıranlı Tuğba Çelik (14), Türkiye finaline adını yazdırdı.

Çaldıranlı sporcu adını Türkiye finaline yazdırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Türkiye 3 bin metre ferdî kros yarışmasında 14 yaşındaki Tuğba Çelik birinci gelerek Türkiye finaline katılmaya  hak kazandı. Antrenörler eşliğinde hazırlanan öğrenciler Bingöl’de düzenlenen okullar arası Türkiye kros yarışmada bölge birincisi gelerek Adana’da düzenlenecek olan Türkiye okullar arası kros yarışmasına katılmayı başardı. Sporcuların burada başarı elde etmeleri halinde Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek.

"HER BAŞARININ ARKASINDA EMEK VE ÖZVERİ VAR"

İlçe Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, “Bingöl de düzenlenen yarışmada birinciliği elde eden Tuğba Çelik’i tebrik ediyorum. İlçemizde gerek eğitim, gerek sportif alanlarında ciddi anlamda başarı elde ediyoruz. Ülke genelinde düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimiz elde ettikleri başarılarla bizleri mutlu ediyor. Gerek eğitim ve öğretim gerekse sportif alanlarda becerisi olan her öğrencimizin için tüm imkânlarımızı seferber ediyor, başarı elde edebilmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Her zaman sporcularımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyip sporcularımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Son olarak Bingöl’de düzenlenen 3 bin metre okullar arası ferdi kros yarışmasında birinci gelen Tuğba Çelik, Adana’da düzenlenecek olan yarışmada da aynı başarıyı elde etmesini bekliyoruz. Burada da başarı elde ederse sporcumuz ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının arkasında emek var, özveri var. Sporcularımızın başarısı tamamen emeğe bağlıdır hepsini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

"DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAYI PLANLIYORUZ"

Hedeflerinin Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek olduklarını dile getiren Çaldıran İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Necip Çınarcı, “Sporcularımız hava sıcaklığının eksi 20 derecelerde antrenörler eşliğinde sportif eğitimler alıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüz bünyesinde yetiştirilen öğrencilerimiz her geçen gün bir yeni başarıya imza atıyorlar. Kaymakamlığımız ve belediyemizin bizlere yaptıkları maddi ve manevi desteklerle daha büyük başarılara imza atmayı planlıyoruz. Hedefimiz ülkemize milli sporcular yetiştirerek ülkemizi Avrupa da temsil etmektir.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme