Bedensel engelli gence polis olma mutluluğu yaşattılar

Erciş ilçesinde bedensel engelli Ağacan Burak Bel, polis üniforması giyip, ekip aracıyla gezerek bir günlüğüne polis olmanın sevincini yaşadı.

Bedensel engelli gence polis olma mutluluğu yaşattılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adnan Menderes Mahallesi'nde yaşayan ve küçük yaşta geçirdiği rahatsızlıktan dolayı felç olan 27 yaşındaki Bel'in polis olma hayali bir günlüğüne gerçek oldu. İlçede engelli ailelere yönelik ziyaretler gerçekleştiren Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Bel ailesini ziyaretinde Burak'ın polis olmak istediğini öğrendi. Burak'ın hayaline kayıtsız kalmayan Mehmetbeyoğlu, bedensel engelli genci ve ailesini İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, engelli gence, polis üniforması giydirdi ve araçla gezdirdi. Anne Nazlı Bel, yaptığı açıklamada, Burak'ın çocukluktan beri polis olmak istediğini söyledi.

"Oğlum, polis araçlarını gördüğü zaman imrenerek bakardı." diyen Bel, şöyle konuştu:

"Oğlun bana her zaman 'polis olmak istiyorum' derdi. Ben de Burak'a 'bir gün olacaksın, sen olmasan da kardeşlerin olur' diyordum. Oğlum bugün bu duyguyu yaşadı. Çok mutlu oldu. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Kaymakamımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim."

Bakmadan Geçme