Alevlerin içinden can havliyle kendilerini dışarı attılar!

Van Gürpınar'da çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında evde yaşayanlar kendilerini dışarı zor attı.

Alevlerin içinden can havliyle kendilerini dışarı attılar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yangın, gece saatlerinde Gürpınar Yolaşan Mahallesi’nde meydana geldi. Musa Armutçu’ya ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı.

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Mahalle muhtarı Feyzi Dinçer, "Maalesef dün akşam mahalle sakinlerimizden Musa Armutçu'nun evinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın esnasında evde bulunan Musa Armutçu'nun eşi ve çocukları can havliyle camları kırarak kendilerini dışarıya attılar. bende olayı duyar duymaz ilk önce jandarmaya daha sonra itfaiye ekiplerine haber verdikten sonra yangın yerine gittim. Kısa sürede ilçe itfaiyesi ve Gevaş itfaiyesi olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınarak gerekli soğutma çalışması yapıldı. Yangından mağdur olan Musa Armutçu ve ailesine yetkililerin destek vermesini istirham ediyorum." diye konuştu.

Bakmadan Geçme