TFF duyurdu! Seçim Haziran'da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  üst üste yaşanan istifalar sonrası Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 16 Haziran'da yapılacağını duyurdu.

TFF duyurdu! Seçim Haziran'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF’den Başkan Nihat Özdemir'den sonra bugün de TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden ayrıldı. Yeni başkanın belirleneceği Olağanüstü Seçimli ve Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 16 Haziran'da yapılacağı resmi olarak açıklandı.

NE OLDU?

Geçen  hafta TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Mehmet Baykan'ın istifa etmesinin ardından dün de TFF Başkanı Nihat Özdemir'in görevi bıraktığı açıkladı.

BUGÜN DE 2 KRİTİK İSİM İSTİFASINI SUNDU

TFF'den bugün yapılan açıklamada ise, TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan görevlerinden istifa etti.

ÖZDEMİR'İN ARDINDAN UILENBERG DE İSTİFA ETTİ

Özdemir'in istifasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, TFF MHK Eğitim Danışmanlığı görevinden ayrıldı.  Konuyla ilgili açıklamarda bulunan Uilenberg, "Çalışma yöntemleri adil ve dürüst değil, tüm hakemler için çok tehlikeli, liste içinde kalmış hakemler de dahil. Devam ederlerse, daha fazla zarar verebilirler. Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum." dedi.

SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU

Servet Yardımcı başkanlığında toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul'un 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.00'da Ankara'da yapılması kararlaştırdı.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA İKİNCİ TOPLANTI 17 HAZİRAN'DA

İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının, 17 Haziran 2022 Cuma günü aynı saatte ve aynı yerde yapılacağı duyuruldu. Toplantıda Olağan Seçimli Genel Kurul'a kadar görev yapmak üzere TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu seçimi ile birlikte Olağan Genel Kurul gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme