TDP Lideri Sarıgül'den depremle ilgili açıklama

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 şiddetinde gerçekleşen deprem sonrası TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, açıklamalarda bulundu.

TDP Lideri Sarıgül'den depremle ilgili açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen depremin ardından Osmaniye'ye gitti.

Depremin hissedildiği şehirlerden biri olan Osmaniye'de açıklamalarda bulunan Sarıgül, “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Şu an önceliğimiz enkaz altında kalmış vatandaşlarımızı kurtarmak, yaralıları iyileştirmek ve bölgedeki halkı kış şartlarından koruyacak şekilde barınma ihtiyaçlarını gidermek olmalıdır. Biz parti olarak, devletimizin yanındayız, milletimizin hizmetindeyiz, gün birlik günüdür” dedi.
 

“GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

TDP Genel Başkanı Sarıgül açıklamasının devamında, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetinde bir deprem yaşadık. 10 ilimizi etkiledi, ülkemizin her yanında hissedildi. Depremi öğrenir öğrenmez bölgeye hareket ettim. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Henüz depremin tam bilançosunu bilmiyoruz. Vatandaşlarımızdan, sakin olmalarını, resmi açıklamalar dışındaki bilgi ve haberlerle hareket etmemelerini rica ediyorum. Dayanışma içinde olalım. Bu felaketi en az hasarla atlatmak için dua edelim. Merkezi ve yerel yöneticilerden de sen ben kavgası yapmadan, siyaset yapmadan ortaklaşa çalışmalarını bekliyoruz. Şu an önceliğimiz; enkaz altında kalmış vatandaşlarımızı kurtarmak, yaralıları iyileştirmek ve bölgedeki halkı kış şartlarından koruyacak şekilde barınma ihtiyaçlarını gidermek olmalıdır. Biz parti olarak, devletimizin yanındayız, milletimizin hizmetindeyiz. Tüm partilerin ve vatandaşlarımızın da aynı duygular içinde olduğunu biliyorum. Gün birlik günüdür” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme